На 15 август 2019 год.от 15.00 до 18.00 ч. в кабинет по „Педиатрия” на Приемно отделение в МБАЛ Пирдоп АД педиатрични консултации и прегледи, НАСОЧЕНИ по НЗОК ще прави д-р Ели Китанова – специалист – педиатър, с 25 годишен опит по специалността

Ръководството на    „МБАЛ Пирдоп ” АД съобщава че,

 

               На 15 август 2019 год.от 15.00 до 18.00 ч. в кабинет по „Педиатрия”  на Приемно отделение  в МБАЛ Пирдоп АД педиатрични консултации и прегледи,  НАСОЧЕНИ по НЗОК ще прави д-р Ели Китанова – специалист – педиатър, с 25 годишен опит по специалността.

 

          Д-р Ели Китанова завършва Медицински университет София през 1991, специализира Педиатрия.
          В пациентската й листа има над 800 деца, от които 80 са бебета до 1 година.

          Д-р Китанова прилага хомеопатия в грижата за здрави и болни.

 

          Д-р Ели Китанова е работила 7 години като дежурен педиатър в звено за неотложна и спешна дейност. От 18 години практикува като педиатър в доболничен медицински кабинет, където извършва прегледи на записани по здравна каса пациенти и частни прегледи на пациенти извън пациентската й листа.

         

          Д-р Китанова ще дава и указания и ще провежда  ваксинопрофилактика и консултации във връзка с  програма „Детско здравеопазване” за деца от 0-18 г.

 

                                                                             СД на МБАЛ Пирдоп АД

На 15 август 2019 год.от 15.00 до 18.00 ч. в кабинет по „Педиатрия”  на Приемно отделение  в МБАЛ Пирдоп АД педиатрични консултации и прегледи,  НАСОЧЕНИ по НЗОК ще прави д-р Ели Китанова – специалист – педиатър, с 25 годишен опит по специалността - Изображение 1