На 19 август 2019 год. ще се извършват педиатрични консултации и прегледи ( НАСОЧЕНИ по НЗОК ) от д-р Ели Китанова в кабинет по "Педиатрия"

Ръководството на „МБАЛ Пирдоп ” АД съобщава че,  на 19 август 2019 год.от 17.00 до 19.00ч. и на 30 август 2019 год.от 09.00 до 12.00ч. в кабинет по „Педиатрия” на Приемно отделение  в МБАЛ Пирдоп АД педиатрични консултации и прегледи,  НАСОЧЕНИ по НЗОК ще прави д-р Ели Китанова – специалист – педиатър, с 25 годишен опит по специалността. 

Д-р Ели Китанова завършва Медицински университет София през 1991, специализира Педиатрия. В пациентската й листа има над 800 деца, от които 80 са бебета до 1 година.

Д-р Китанова прилага хомеопатия в грижата за здрави и болни. Провежда ехография на коремните органи на деца от 1-18 години. Д-р Ели Китанова е работила 7 години като дежурен педиатър в звено за неотложна и спешна дейност. От 18 години практикува като педиатър в доболничен медицински кабинет, където извършва прегледи на записани по здравна каса пациенти и частни прегледи на пациенти извън пациентската й листа.

Прегледите на д-р Китанова ще бъдат извършвани в предварително посочени за месеца дни и часове, засега без предварително записан час, по реда на посещение. Ще бъдат преглеждани деца от 0-17 год. възраст при заболяване. Те ще получат назначение за лечение и диета. При нужда ще бъдат насочени за изследвания и консултации с тесен специалист.

При здравите деца и бебета ще се провежда детска консултация с преглед и премерване и обсъждане на проблеми на растежа, развитието, правилното хранене, закаляване, възпитание, ваксинопрофилактика. Представянето на талон №3 от личния лекар с код 17 за консултация с педиатър осигурява безплатен преглед.    СД на МБАЛ - Пирдоп АД                                                                                                                    

На 19 август 2019 год. ще се извършват педиатрични консултации и прегледи ( НАСОЧЕНИ по НЗОК ) от д-р Ели Китанова в кабинет по "Педиатрия" - Изображение 1